De Linie 28, 4208 DE Gorinchem 0183-629795

Bloemist Goudriaan

Bloemen bezorgen in Goudriaan

Wilt u bloemen laten bezorgen in Goudriaan? Annet Flowers bezorgt uw boeket bloemen in Goudriaan en in de rest van de gemeente Goudriaan

Annet Flowers is gevestigd in Gorinchem, Zuid-Holland. Hier bevindt zich een fysieke winkel waar u niet alleen terecht kunt voor een boeket, maar ook voor toebehoren zoals groendecoratie, keramische- of glazen vazen en potten.

Daarnaast beschikt Annet Flowers over een webshop, waardoor het mogelijk is om bloemen te laten bezorgen in heel Nederland! De bestellingen in de regio Gorinchem worden door Annet Flowers bezorgd, terwijl de overige regio’s door Fleurop worden bezorgd.

De boeketten van Annet Flowers zijn met zorg samengesteld door het ervaren personeel. Daarnaast worden de bloemen duurzaam ingekocht, waardoor zij beschikken over een keurmerk voor duurzamere bloemisten: Barometer Duurzame Bloemist niveau Zilver.

Wat voor boeket zoekt u?

Bestel uw bloemen eenvoudig in onze webshop

In onze webshop kunt u 24/7 terecht om uw bloemen te bestellen om deze vervolgens te laten bezorgen. Een boeket bloemen is geschikt voor vele gelegenheden; denk aan een bedankt boeket, beterschap boeket of een rouwboeket.

Annet Flowers beschikt dan ook over een grote collectie boeketten en bloemstukken die beschikbaar zijn voor levering in heel Nederland, en dus ook in Goudriaan. Bestel uw boeket bij ons en wij zorgen dat deze geleverd wordt in Goudriaan.

Voor 15:00 besteld is vandaag nog in huis

Bij Annet Flowers houden we van een snelle levering. Heeft u uw boeket voor 15:00 besteld? Dan heeft u het dezelfde dag nog in huis! Ideaal als u op het laatste moment toch nog een vers bloemetje in huis wilt, een verjaardag bent vergeten of als u onverwachts een boeket bij iemand wilt laten bezorgen.

Uw bloemen na 15:00 besteld? Dat is ook geen probleem. Dan heeft u uw boeket bloemen de volgende dag in huis.

Uiteraard kunt u uw bloemen ook via de mail of telefonisch (0183-629795) bestellen.

Bezoek hier onze webshop

Vragen, opmerkingen of klachten?

Heeft u een vraag voor ons? Een opmerking of bent u toch niet helemaal tevreden met uw bloemen? Vul dan ons klachtenformulier in of stuur ons een e-mail.

7 dagen vaas garantie

Op alle boeketten van Fleurop bloemen heeft u 7 dagen vaasgarantie. Dit betekent dat de boeketten 7 dagen mooi in de vaas staan. Uiteraard is het wel belangrijk dat de bloemen goed verzorgd worden.

Bezoek hier onze webshop

Duurzaam gecertificeerde bloemist

Annet Flowers is een volledig duurzaam gecertificeerde bloemist. Wij staan voor vakmanschap, service, kwaliteit en creativiteit. Om duurzaam te ondernemen focussen wij ons op maatschappelijk en menselijk verantwoord ondernemen en kopen wij onze bloemen duurzaam in.

Barometer Duurzame Bloemist

De Barometer Duurzame Bloemist is een onafhankelijk keurmerk voor bloemisten die duurzaam ondernemen. Dit doet de bloemist door een duurzamere bedrijfsvoering en door de inkoop van een duurzaam assortiment bloemen en planten.

Op 1 januari 2020 beschikten 136 bloemisten over een bronzen, zilveren of gouden certificaat.

Op dit moment beschikt Annet Flowers over het zilveren certificaat. 

Bloemist Goudriaan

Boeket bloemen bezorgen in Goudriaan

Waar wacht u nog op? Bestel uw bloemen eenvoudig via onze webshop en laat deze bezorgen in Goudriaan.

Bezorgen

Toch ergens anders laten bezorgen? Bekijk hier al onze opties:

Openingstijden Annet Flowers Winkelcentrum hoog dalem

Maandag 08.30-18.00
Dinsdag 08.30-18.00
Woensdag 08.30-18.00
Donderdag 08.30-18.00
Vrijdag 08.30-18.00
Zaterdag 08.30-17.00

Of bestel via onze webwinkel.